Wesele Bielsko

Wesele Bielsko Żywiec

Catering Weselny Kawiarnia Maja

Odpowiedz

Strona: 1

Autor Post
Użytkownik
Zarejestrowany: Październik 2016
Posty: 5
Kawiarnia "Maja" Catering Weselny znajdująca się w Goczałkowicach - Zdroju zajmuje się organizacją imprez okolicznościowych w naszym lokalu dla maksymalnie 36 osób - chrzciny, komunie, urodziny, przyjęcia weselne, spotkania firmowe, stypy (60 osób) oraz świadczy usługi cateringowe (bufet) dla 300 osób.

Proponujemy Państwu możliwość zorganizowania uroczystości weselnej wskazanej przez Państwa lokalizacji (sale weselne powiaty: pszczyński, bielski, oświęcimski).
Współpracujemy z wieloma firmami m.in. transport Państwa Młodych oraz Gości weselnych, fotograf, wystrój sal weselnych.
Użytkownik
Zarejestrowany: Październik 2016
Posty: 5
Kawiarnia "Maja" znajdująca się w Goczałkowicach - Zdroju zajmuje się organizacją imprez okolicznościowych w naszym lokalu dla maksymalnie 36 osób - chrzciny, komunie, urodziny, przyjęcia weselne, spotkania firmowe, stypy (60 osób) oraz świadczy usługi cateringowe (bufet) dla 300 osób.

Proponujemy Państwu możliwość zorganizowania uroczystości weselnej wskazanej przez Państwa lokalizacji (sale weselne powiaty: pszczyński, bielski, oświęcimski).

W ramach cateringu weselnego zapewniamy:
- Bogate, zróżnicowane menu,
- Dekoracje stołów,
- Obsługę wykwalifikowanych kelnerów.

Współpracujemy z firmami do przewozu osób, fotograf, dekoracja sal weselnych.
Zapraszamy na facebook i naszą stronę internetową.
Użytkownik
Zarejestrowany: Październik 2016
Posty: 5
http://kawiarniamaja.pl
https://m.facebook.com/KawiarniaMajaCateringWeselny
Użytkownik
Zarejestrowany: Październik 2016
Posty: 5
Przykładowe menu:

Menu Weselne dzień I:
Obiad:
– rosół z makaronem,
II Danie:
– rolada wieprzowa, rolada wołowa (po 50%), udko z kaczki, białe udko z kurczaka, devolay,
kotlet szwajcarski, pieczeń wieprzowa,
– kluski śląskie (cześć klusek ciemnych), sos mięsny, ziemniaki gotowane z koperkiem,
– surówka z czerwonej kapusty, z białej kapusty, buraczki, marchewka,
– kompot owocowy podawany w dzbankach.
Deser:
– tort,
– ciasteczka kruche różne rodzaje,
– galaretka z bitą śmietaną i owocami,
– ciasta: sernik tradycyjny, sernik wiedeński, szarlotka, kremowe z owocami i galaretką,
kremowe z orzechami/czekoladą,
– owoce: winogrona, ananas, truskawki, pomarańcze.
Napoje:
– kawa rozpuszczalna w termosach (kawa parzona serwowana na zamówienie), herbata
w termosach,
– soki: pomarańczowy, jabłkowy, granat,
– woda mineralna niegazowana z miętą, cytryną, malinami bądź truskawkami.
Zimna płyta:
– pieczenie, wędlina (swojski wyrób), sery, sery pleśniowe,
– tymbaliki drobiowe, wieprzowe, roladki chrzanowe, jajka faszerowane na kiełkach
rzodkiewki,
– tortilla z kurczakiem,
– tatar z cebulą i ogórkiem,
– zestaw rybny: roladki z łososia, koreczki z łososia nadziewane pastą, roladki z łososia
nadziewane pieczarkami bądź szpinakiem, sushi,
– sałatki: pekińska z mięsem, brokułowa z fetą, tortellini z warzywami, selerowa, warzywna –
jarzynowa (2 opcje do wyboru),
– ryby opiekane,
– pomidory z mozarellą,
– pieczywo jasne, ciemne, masło.
Kolacja I:
– pstrąg z brokułem, sandacz, nuggets drobiowy lub sznycel drobiowy zapiekany serem
i zieleniną,
– sałatka ziemniaczana,
– grzyby smażone panierowane lub sos grzybowy.
Kolacja II:
– karczek duszony w rękawie, pałeczki z kurczaka nadziewane kaszą i boczkiem, żeberka,
golonko, kulki drobiowe nadziewane pomidorami, szaszłyk drobiowy lub wieprzowy (3-4
pozycje do wyboru),
– surówka z kapusty pekińskiej, młoda kapusta zasmażana,
– młode ziemniaki z wody, ćwiartki ziemniaków opiekane.
Kolacja III:
– flaczki lub bogracz
Majka
Gość
Nie polecam kiepskie jedzenie obsługą do bani

Odpowiedz

Strona: 1

Wesele Bielsko jest zasilane przez UseBB 1 Forum Software